Yhteystiedot, lippuvaraukset ja yleistä


Jo-Jo Teatteri
Manilla
Itäinen Rantakatu 64B
20810 TURKU
Sähköposti:
jojoteatteri@gmail.com
Puh. 040 513 4215


Varaa paikkasi esitykseen!

IdeaTicketin varauspalvelun avulla voit varmistaa sen, että näet esityksen juuri sinulle sopivana esityspäivänä. Palvelu sulkeutuu kolme tuntia ennen esityksen alkua ja liput lunastetaan vasta esityspäivänä teatterilla.

Voit myös varata lippuja sähköpostitse tai soittamalla teatterin numeroon.

Varatut liput tulee lunastaa teatterilla, joka sijaitsee Manillan kiinteistön sisäpihalla, näytelmän esityspäivänä viimeistään 15 min ennen esitystä. Lipunmyynti avautuu aina tuntia ennen esityksiä. Paikan päällä ei ole päivystystä muina aikoina. Maksuvälineenä käy käteinen, yleisimmät pankkikortit, Smartumin kulttuuriseteli tai Edenred-virikeseteli.

Jos esitykseen on varaamattomia paikkoja, niin niitä voi ostaa lipunmyynnistä esityspäivänä.


Pysäköinti

Manillan pihaan pysäköinti on kielletty muilta kuin inva-autoilta. Yleistä maksutonta parkkitilaa on Itäisen Rantakadun sekä lähikatujen varsilla.

Tilojen esteellisyys

Teatteritilamme ei valitettavasti ole esteetön, joten otattehan etukäteen yhteyttä, mikäli teillä on saapumiseen tai muita tilaan liittyviä kysymyksiä.

Tilan vuokraus

Vuokraamme teatterin tiloja kokouksiin, juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Tilan vuokraamiseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä Heikki Kustilaan 0400 719 270.

Save