Isä (Uusi esityskausi alustavasti 13.10. – 14.11.2020)

Huom! Epidemiatilanteen vuoksi näytelmän esityskausi on siirtynyt lokakuulle. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Koskettava ja lämmin draama elämän katoavaisuudesta.

Aivan tavallinen Aarne elää aivan tavallista arkea Suomen Turussa. Aarnen tytär käyttäytyy oudosti, sillä tytär muistaa asiat usein toisin kuin isänsä. Tyttären mielestä isä ei voi asua enää yksin kotonaan, vaan hän tarvitsee apua. Aarnen on vaikea ymmärtää miksi hänen pitäisi päästää tuntemattomia ihmisiä kotiinsa. Entä mihin Aarnen lempikello on taas joutunut? Kenen kotona Aarne ylipäätänsä onkaan?

Isä on useaan otteeseen palkitun ranskalaisen Florian Zellerin oivaltavasti kirjoittama uutuusnäytelmä. Tiukasti ajassa kiinni olevassa näytelmässä kuvataan ympäröivää todellisuutta ikääntyneen – muttei voimattoman – muistisairaan ihmisen silmin. Ihmisen, jonka elämä alkaa joka päivä alusta.

Lämpimän ja traagisella tavalla hauskan esityksen Jo-Jo Teatterille ohjaa Janne Jämsä. Näyttämöllä nähdään Heikki Kustila, Teresia Harri, Petteri Takkinen, Siiri Pulkkinen, Hanna Hongisto ja Tapani Liljavirta.

Esitykset

Ensi-ilta pe 13.3.
Alustava esityskausi 13.10. –  14.11.

xx.x. klo 16 esityksen jälkeen avoin keskustelutilaisuus, jolloin paikalla Muistiyhdistys & Muistiluotsi -edustajat.

Näytösajat arkisin (ma-pe) kello 19.00, viikonloppuisin (la-su) kello 16.00

Varaa liput

Peruslippu 19 €
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 14 €

Kysy edullisista ryhmäalennuksistamme!

Lippuvaraukset: www.ideaticket.fi/jo-jo 
jojoteatteri@gmail.com
tai 040 513 4215

Esteellisyys

Teatteritilan sisäänkäynti on esteellinen, tilaan saavutaan portaikon kautta. Teatterissa ei ole inva-wc:tä ja wc-tiloihin kuljetaan portaikon kautta.

Sosiaalinen media

Facebook-tapahtumasivu