Jo-Jo Teatteri on 1995 perustettu yhdistyspohjainen teatteri. 1860-luvulta peräisin olevassa Manillan tehdaskiinteistössä toimiva teatteri tarjoaa jäsenistölleen tekemistä niin näyttelijäntyössä kuin teatterin muillakin osa-alueilla.

Vuosittain eri produktioissa työskentelee 30-50 harrastajaa joko näyttämöllä tai puvustuksen, lavastuksen, maskeerauksen ja valo- ja äänitekniikan parissa. Ensi-iltojen määrä vuositasolla vaihtelee neljästä viiteen. Teatteri toimii yhteistyössä alueen muiden teattereiden sekä Turun AMK:n taideakatemian kanssa. Tavoitteenamme on mukavan yhdessäolon lisäksi tehdä korkeatasoista teatteria osin ammattijohtoisesti. Jäsenistö myös ylläpitää teatterin omaa kahviota.

Otamme mielellämme mukaan uusia jäseniä ja teatterielämästä kiinnostuneita tekijöitä toimintaamme, joten kaikki teatterin eri osa-alueista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä: jojoteatteri@gmail.com

Haluatko jäseneksi? Lähetä vapaamuotoinen ilmoitus kiinnostuksesta sähköpostiimme. Jäsenmaksu on 20€ / hlö kalenterivuodessa.

TERVETULOA VÄRIKKÄÄSEEN JOUKKOOMME!

Johtokunta:

Puheenjohtaja: Anneli Larkia
Varapuheenjohtaja: Esko Vähätalo
Sihteeri: Julia Backman
Taloudenhoitaja: Heikki Kustila
Jäsenet: Kitta Paavola, Heikki Alho
Varajäsen: Päivi Sippola