Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu (ensi-ilta 10.7.)

Julisteen kuva Nelli Hautala
Kesällä 2019 Vepsän saaressa pääsee viihtymään koko perheen voimin, kun Timo Parvelan ihastuttavava parivaljakko Maukka- kissa ja Väykkä -koira vievät katsojat mukanaan suureen seikkailuun! Dramatisointi: Johanna Sorjonen Ohjaus: Jatta Pirinen Nämä taivaan sinisen talon asukkaat ja parhaat ystävykset viettävät aivan tavallista arkitiistaimaisen harmaata päivää, ainakin Maukan mielestä. Maukka -kissa halajaa seikkailua, sellaista ihan oikeaa, joka alkaisi aivan pienestä tapahtumasta, joka sitten poikisi toisen vähän isomman, joka puolestaan johtaisi omituiseen sattumukseen, joka paisuisi, rönsyäisi ja lopulta räjähtäisi oikea SEIKKAILU! Ja aivan kuin sattuman kaupalla Posteljooni Vuohi Mäk Käkätin ei pääsekään viemään postipakettia kylän salaperäiselle uudelle asukkaalle. Niinpä Maukka ja Väykkä lähtevät viemään postipakettia perille ja kas – seikkailujen seikkailu on alkanut, sellainen mihin aarrejahti myös sisältyy, aivan niin kuin oikeisiin seikkailuihin kuuluu. Pian seikkailuun ovat sotkeutuneet kaikki kylän asukkaat. Mitä Härkä Möö piilottelee aitassaan? Entä Possu Röhkötti lätissään? Mitä Kana Von Got hautoo pyrstöllään? Entä Vuohi Mäk Käkätin nupissaan? Jokaisella tuntuu olevan salaisuus haudattuna. Miten käy ystävyyden, kun kaikki tavoittelevat vain omaa etuaan? Maukka, Väykkä ja suuri seikkailu on tarina ystävyydestä ja ennen kaikkea sen tärkeydestä. Esitykset 10.7., 13.7., 14.7., 17.7., 20.7., 21.7., 24.7., 27.7. ja 28.7. klo 13 ja 16 Kaikki liput 10 €, Lapset alle 3 vuotta maksutta. Lippuvaraukset: https://www.ideaticket.fi/jo-jo/ tai jojoteatteri@gmail.com / puh: 040 513 4215 Katsomoon mahtuu 100 henkilöä.   Vepsä sijaitsee tunnin laivamatkan päässä Turun keskustasta. Matkaan pääsee Rosita-varustamon M/S Lily -aluksella, jonka lähtöpaikka on Vaakahuoneen Paviljongin edustalla. Vesibussi ei kuulu lipun hintaan. Lähtöajat kello 11 ja 14. Tarkempi aikataulu varustamon sivuilla: http://www.rosita.fi/Vepsa. Lipunmyynti alkaa 45 minuuttia ennen esityksen alkua. Näytelmän tekijänoikeuksia valvoo Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat – Finlands Dramatiker och Manusförfattare ry