Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten Riiviö 14.7. – 29.7. Vepsän saaressa

”Heinähattu, Vilttitossu ja Littoisten Riiviö” on näytelmä Kattilakosken perheen kesästä ja kaikista kesään mahtuvista metkuista. Koko perheelle suunnattuun näytelmään mahtuu urheilukisoja, puutarhajuhlia, loukkaantumisia ja vähän romantiikkaakin. Eräänä päivänä Vilttitossu heittelee äitinsä Hannan kanssa vesi-ilmapalloja. Yksi vesi-ilmapalloista osuu Konstaapeli Rillirouskuun. Vilttitossu kehittelee kuvitteellisen kriminaalin, Littoisten Riiviön, jota konstaapeli alkaa jahdata.
Konstaapelin konstit ovat monet, mutta Riiviön jahtaaminen on odotettua työläämpää.

Tämän hauskan seikkailun voit käydä näkemässä ja kokemassa Vepsän saaressa Jo-Jo Teatterin kokeneiden näytteljöiden tulkitsemana. Teoksen Vepsään ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija Olga Rantalaiho.

Näyttelijät: Mikko Karisto, Heidi Laasanen, Iina Löppönen, Miriam Mekhane, Irma Reunamo, Ismo Reunamo, Miska Routakorpi, Kaisa Saarakkala
Ohjaajan assistentti: Minea Lehtinen
Puvustus: Minea Lehtinen
Lavastuksen suunnittelija: Minea Lehtinen
Lavastuksen toteuttajat: Jorma Hynynen, Mika Venäläinen, Esko Vähätalo
Valokuvaaja: Eve Mäkitalo
Graafikko: Tiina Viljakainen
Esitysajat:
la 14.7. klo 13 ja 16
su 15.7. klo 13 ja 16
ti 17.7. klo 13 ja 16
ke 18.7. klo 13 ja 16
la 21.7. klo 13 ja 16
su 22.7. klo 13 ja 16
la 28.7. klo 13 ja 16
su 29.7. klo 13 ja 16

Kaikki liput 10 €, Lapset alle 3 vuotta maksutta.

Lippuvaraukset: https://www.ideaticket.fi/jo-jo/
tai jojoteatteri@gmail.com / puh: 040 513 4215

Katsomoon mahtuu 100 henkilöä.

Vepsä sijaitsee tunnin laivamatkan päässä Turun keskustasta. Matkaan pääsee Rosita-varustamon M/S Lily -aluksella, jonka lähtöpaikka on Vaakahuoneen Paviljongin edustalla. Vesibussi ei kuulu lipun hintaan. Lähtöajat kello 11 ja 14. Tarkempi aikataulu varustamon sivuilla: http://www.rosita.fi/Vepsa